Tato stránka vysvětluje, jak smazat účet CageReady a údaje, které jsou s ním spojené. Můžete to udělat přímo v aplikaci, nebo e-mailem, pokud už aplikaci nemáte nainstalovanou. CageReady není nutné znovu instalovat.

Provozovatelem CageReady je Data Boost Conseil SASU.

Smazáním účtu se nezruší vaše předplatné

Pokud máte předplatné CageReady Premium, zrušte ho v Google Play: otevřete aplikaci Obchod Google Play a přejděte do Platby a předplatné → Předplatné, nebo přejděte přímo na .

Možnost 1 – Smazání účtu v aplikaci (okamžitě)

  1. Otevřete CageReady a přejděte na kartu Profil.
  2. Klepněte na Smazat můj účet pod tlačítkem Odhlásit se.
  3. Potvrďte klepnutím na Trvale smazat.

Váš účet a vaše data budou smazány okamžitě a trvale. Tuto akci nelze vrátit.

Možnost 2 – Žádost o smazání bez aplikace

  1. Pošlete e-mail na z e-mailové adresy propojené s vaším účtem CageReady, abychom mohli ověřit, že účet patří vám. Pokud se přihlašujete přes Google, použijte tuto adresu Google.
  2. Jako předmět uveďte „Smazání účtu“.
  3. Vaši žádost vyřídíme nejpozději do 30 dnů a smazání vám potvrdíme e-mailem.
Poslat žádost o smazání

Tlačítko otevře vaši e-mailovou aplikaci s předvyplněnou zprávou. Nic se neodešle, dokud zprávu sami neodešlete.

Trvale smazané údaje

Uchovávané údaje

Další informace najdete v našich .

Dotazy

Napište nám na: